Συνοπτικές πληροφορίες για το Φρουτάκι Legends of the seas
της Novomatic
Το Φρουτάκι Legends of the seas έχει σχέση με μυθολογία!
Ο παίκτης θα συαντήσει δωρέαν περιστροφέ μία μπόνους λειτουργία!
Είναι φρουτάκι πολλαπλών γραμμών!
Το φρουτάκι Legends of the seas έχει σχέση με την αρχαία ελληνική μυθολογία. Στους τροχούς θα δούμε τον Θεό Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται και αριστερά στους τροχούς και όταν ενεργοποιείται το μπόνους χαρακτηριστικό του τυχερού παιχνιδιού, ζωντανεύει και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για κέρδη. Τα σύμβολα που προσγειώνονται στους τροχούς, είναι ο Θεός Ποσειδώνας, η γοργόνα, δελφίνια, χελωνάκια, άλογα, το λογότυπο wild και τα σύμβολα A, K, Q, J.

Που μπορείτε να παίξετε φρουτάκια της Novomatic
[table “netbet” not found /]
Γενικά Χαρακτηριστικά
Το φρουτάκι Legends of the seas είναι πολλπαλών γραμμών. Διαθέτει 40 γραμμές πληρωμής, 5 τροχούς και 4 σειρές. Η γοργόνα με τον Ποσειδώνα καθώς και το σύμβολο wild είναι τα πιο κερδοφόρα εικονίδια στο παιχνίδι. Οι γραμμές πληρωμής δεν αλλάζει και το μέγιστο ποντάρισμά που μπορείτε να ορίσετε είναι 40 ευρώ και το ελάχιστο ποντάρισμα είναι 0,20 cents.

Μπόνους χαρακτηριστικό στο βασικό παιχνίδι και στις δωρεάν περιστροφές

Εάν ενεργοποιηθεί η λειτουργία μπόνους Neptune στο βασικό παιχνίδι, o Ποσειδώνας ζωντανεύει στην κυριολεξία στην οθόνη σας και πrοσθέτεί όμοια σύμβολα στους τροχούς. Μπορεί να γεμίσει από 4 μέχρι και 9 θέσεις με ίδια σύμβολα. Η λειτουργία αυτή ενεργοποιέιται τυχαία στο βασικό παιχνίδι.
Στις δωρεάν περιστροφές η μπόνους λειτουργία με τον Ποσειδώνα ζωντανεύει σε κάθε δωρεάν περιστροφή και προσφέρει ένα από τα τέσσερα χαρακτηριστικά σε κάθε spin:
Ένα σύμβολο επιλέγεται τυχαία μπορεί νa γεμίσει από 4 μέχρι και 9 θέσεις στους τροχούς.
Ένας τροχός wild καλύπτει όλες τις θέσεις των τροχών 1, 2, 4 ή 5.
Το σύμβολο με την γοργόνα και τον Ποσειδώνα αγκαλιά εμφανίζεται στον τρίτο τροχό και ο παίκτης κερδίζει 2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές. Επιπλέον, το σύμβολο αυτό είναι και wild αντικαθιστώντας τα υπόλοιπα σύμβολα.
Ο παίκτης μπορεί να κερδίσει ένα πολλαπλασιαστή κέρδους που μπορεί να φθάσει μέχρι x10

συμβολα και λειτουργιες Φρουτάκι Legends of the seas

Σύμβολο Wild και σύμβολο Scatter
Σύμβολο Wild: Το λογότυπο wild είναι το σύμβολο wild σε αυτό το παιχνίδι. Αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το σύμβολο του Ποσειδώνα, της Γοργόνας και το σύμβολο που εμφανίζεται στις δωρεάν περιστροφές που είναι ο Ποσειδώνας με την γοργόνα αγκαλιά.
Σύμβολο scatter: Το σύμβολο του Ποσειδώνα εμφανίζεται στον τροχό 2 και καλύπτει και τις τρεις θέσεις του τροχού. Το σύμβολο της γοργόνας εμφανίζεται στον τροχό 4 και καλύπτει και τις 3 θέσεις του τροχού. Εάν αυτά τα σύμβολα εμφανιστούν μαζί σε μία περιστροφέ, τότε ο παίκτης θα κερδίσει 10 δωρεάν περιστροφές.

Το πιο διασκεδαστικό σημείο στο φρουτάκι Legends of the seas είναι όταν ενεργοποιηθούν οι δωρεάν περιστροφές. Στα free games, κάθε φορά σε κάθε δωρεάν γύρισμα ενεργοποιείται κάποιο από τα μπόνους χαρακτηριστικά και αυτό είναι ίσως από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που προσφέρει το φρουτάκι για να αυξηθούν σημαντικά τα κέρδη του παίκτη.

Σημαντικές πληροφορίες για το Legends of the seas

Βασικές Πληροφορίες Παιχνιδιού
Λογισμικό: Novomatic
Τροχοί: 5
Γραμμές Πληρωμής: 25
Προοδευτικό Τζακποτ: Ναι
Ελάχιστο Ποντάρισμα: 0.20 cents
Μέγιστο Ποντάρισμα: 40 ευρώ
Σύμβολο Wild: Ναι
Σύμβολο Scatter: Ναι
Δωρεάν περιστροφές: Ναι
Re-spins: Όχι
Γύρος Μπόνους: Ναι
Θέμα: Μυθολογία
Payout: Άγνωστο