Φρουτακι Κλεοπατρα

Φρουτακια Κλεοπατρα

Φρουτακια Κλεοπατρα Online

Τα φρουτακια Κλεοπάτρα ή αλλιώς γνωστά και ως Cleopatra Slots είναι ίσως το ποιό κλασσικό παιχνίδι φρουτάκι με 5 τροχούς και 20 γραμμές πληρωμής. Όλοι όσοι παίζουμε φρουτάκια στο ίντερνετ ή σε επίγεια καζίνο έχουμε παίξει το φρουτάκι Κλεοπάτρα. Το Cleopatra slot έχει θέμα την αρχαία Αίγυπτο και φυσικά την βασίλισσα Κλεοπάτρα.

φρουτάκια κλεοπάτρα

Γύρος μπόνους στο Cleopatra Slot

Αυτό που κάνει το Φρουτάκι Κλεοπάτρα να ξεχωρίζει και να είναι απο τα αγαπημένα μας παιχνίδια είναι ο γύρος μπόνους. Το σύμβολο scatter που δίνει τον γύρο μπόνους είναι η σφίγγα! Μόλις 3 Σφίγγες εμφανιστούν σε οποιουσδήποτε τροχούς ξεκινάνε οι 15 δωρεάν περιστροφές του γύρου μπόνους στην Κλεοπάτρα. Το καλύτερο όμως δεν έχει έρθει ακόμα…Κάθε επιστροφή – νίκη στον γύρο μπόνους πολλαπλασιάζεται επι 3. Επίσης, στην διάρκεια του γύρου μπόνους υπάρχει η πιθανότητα να ξαναέρθουν 3 Σφίγγες και να πάρεις άλλα 15 Free Spins! Εκτός απο τον γύρο μπόνους, υπάρχει φυσικά και το σύμβολο wild το οποίο είναι η Κλεοπάτρα και που μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο και να συμπληρώσει γραμμές που πληρώνουν.

Σε γενικές γραμμές ο γύρος μπόνους στην Κλεοπάτρα είναι απο τους ποιό επικερδής για τους παίχτες ειδικά αν ξαναέρθει ο γύρος μπόνους κατά την διάρκεια των free spins! Γενικά δεν θα βρεί κάποιος πολλά froutakia με αυτό το πλεονέκτημα.

Ο γύρος μπόνους στο φρουτάκι Κλεοπάτρα