Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Φρουτάκια

Στο froutakiaonline υπάρχει πλέον η δυνατότητα να παίξετε δωρεάν το τυχερό παιχνίδι που σας αρέσει. Μπορείτε να αναζητήσετε καινούργια ή πιο δημοφιλή φρουτάκια, αλλά και να επιλέξετε slots με βάση την θεματολογία που σας ενδιαφέρει. Λόγω των ημερών, έχουμε εμπλουτίσει την λίστα μας με τα χριστουγεννιάτικα τυχερά παιχνίδια. Σε αυτό το άρθρο σκοπός μας είναι να αναλύσουμε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Φρουτάκια.

Secret of Christmas

Το φρουτάκι της NetEnt Secret of Christmas έχει τα πιο εντυπωσιακά γραφικά, με το χιόνι να πέφτει στους τροχούς σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το RTP είναι 96,72% και δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό στοιχείο που θα συναντήσετε στο τυχερό παιχνίδι. Ο Άγιος Βασίλης σαν wild και ο σάκος του σαν scatter, είναι το καλύτερο δώρο για εσάς φέτος τα Χριστούγεννα.

Το wild χαρίζει νικηφόρους συνδυασμούς όταν αντικαθιστά τα σύμβολα. Το scatter προσφέρει δωρεάν παιχνίδια και μία εκπληκτική μπόνους λειτουργία που χαρίζει, πολλαπλασιαστές κέρδους, επιπλέον δωρεάν περιστροφές ή επιπλέον σύμβολα wild κατά την διάρκεια των δωρεάν περιστροφών.

Όλα αυτά τα κερδοφόρα χαρακτηριστικά αποκαλύπτονται μέσα από τους πέντε τροχούς, τις τρεις σειρές και τις 25 γραμμές πληρωμής που διαθέτει το τυχερό παιχνίδι.

Μπορείς να παίξεις δωρεάν το πρώτο από τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα φρουτάκια

Santas Wild Ride

Ένας πιο εναλλακτικός Άγιος Βασίλης που πρωταγωνιστεί στο Santas Wild Ride της Microgaming κατάφερε να ανεβάσει τον βιντεοκουλοχέρη στη δεύτερη θέση με τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα φρουτάκια. Το RTP είναι 96,47%.

φρουτάκι Santa’s Wild Ride

Ο παίκτης μπορεί να κερδίσει με 243 τρόπους και εάν αυτό δεν σας έχει εντυπωσιάσει ακόμη, το λογότυπο Santa’s wild ride, σαν σύμβολο wild προσπαθεί να το κάνει. Μπορεί να σας προσφέρει πολλαπλασιαστή κέρδους μέχρι x4. Εκτός από το σύμβολο scatter που είναι τα κλειδιά της μηχανής του Άγιου Βασίλη, το οποίο χαρίζει free spins και λειτουργίες μπόνους με wild σύμβολα, υπάρχει και το σύμβολο bonus  Το σύμβολο αυτό προσφέρει χρηματικά έπαθλα στον παίκτη.

Taco Brother saving Christmas

Είναι γεγονός ότι η Elk studios δημιουργεί φρουτάκια που τα γραφικά τους είναι αρκετά προσεγμένα και άκρως εντυπωσιακά. Το Taco Brother saving Christmas είναι ένα φρουτάκι που τα έχει όλα, είναι διασκεδαστικό, τα σύμβολα είναι άψογα σχεδιασμένα και διαθέτει κερδοφόρες λειτουργίες.

Πιο συγκεκριμένα, στο φρουτάκι συναντάμε re-spins που ενεργοποιούνται με τα δύο σύμβολα wild που διαθέτει. Το χρηματοκιβώτιο που είναι το σύμβολο scatter χαρίζει free spins με πολλαπλασιαστές κέρδους. Οι δωρεάν περιστροφές είναι από τα πιο διασκεδαστικά δωρεάν παιχνίδια που έχουμε παίξει. Τα τρία αδέρφια σαν σύμβολα running wilds, προσπαθούν (ο καθένας ξεχωριστά κάθε φορά) να φθάσουν στην πρώτη θέση καθώς περιστρέφονται οι τροχοί.

Η αγωνία μεγαλώνει όταν εμφανιστεί ο φύλακας. Σκοπός του είναι να τους φυλακίσει για να ολοκληρωθεί και το παιχνίδι μπόνους. Όμως, υπάρχει μία νεαρή κοπέλα, η οποία, μπορεί να εμφανιστεί στα free spins. Στόχος της είναι να απελευθερώσει τα αδέρφια για να συνεχιστούν οι δωρεάν περιστροφές και να αυξηθούν τα κέρδη σας.

Τέλος, η θεωρητική απόδοση του παιχνιδιού είναι 96,4%, υπάρχουν 243 τρόποι για κέρδη, πέντε τροχοί και 3 σειρές.

Flowers Christmas

Το φρουτάκι flower Christmas της NetEnt, είναι από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα φρουτάκια. Χαρίζει δωρεάν περιστροφές, ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από τα σύμβολα scatter που θα συναντήσετε (λογότυπο free spin).

Φρουτάκι Flowers Christmas

Ο παίκτης μπορεί να κερδίσει μέχρι 30 δωρεάν περιστροφές, αρκεί να πετύχει 8 σύμβολα scatter. Στα free spins υπάρχουν και πολλαπλασιαστές κέρδους. Το σύμβολο wild αντικαθιστά τα υπόλοιπα σύμβολα και στην λειτουργία των δωρεάν περιστροφών στοιβάζεται στους τροχούς για περισσότερα κέρδη.

Το RTP είναι 96,3% και συναντάμε πέντε τροχούς, τρεις σειρές και 30 γραμμές πληρωμής στο φρουτάκι.

Merry Xmas

Το φρουτάκι Mery Xmas της Play’n GO εάν και διαθέτει μόλις 15 γραμμές πληρωμής είναι ένα τυχερό παιχνίδι που μπορεί εύκολα να κερδίσει τον παίκτη. Είναι αρκετά απλό, με όμορφα γραφικά και ηχητικά εφέ που ακούγονται πολύ ευχάριστα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Φρουτάκι Merry Xmas της Play’n GO

Αυτό που ξεχωρίσαμε σε αυτό το φρουτάκι, εκτός από το RTP που είναι 95,79%, είναι ότι έχει 4 σύμβολα wild. Κάθε ένα από αυτά συνοδεύεται από πολλαπλασιαστή κέρδους x2, x3, x4 ή x5. Υπάρχει και σύμβολο μπόνους στο slot που προσφέρει χρηματικό έπαθλο. Το βραβείο σας μπορεί να είναι μέχρι και 150 φορές το συνολικό ποντάρισμά σας.

Τέλος, στα χαρακτηριστικά του θα βρείτε ακόμη την προαιρετική λειτουργία Gamble, 5 τροχούς και 3 σειρές.

Η λίστα μας με τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα φρουτάκια δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει ένα top 5 από εορταστικά slots, με τα περισσότερα να έχουν κατασκευαστεί από διαφορετικές εταιρίες αλλά να έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Τι τους ενώνει; η καινοτομία των λειτουργιών που διαθέτουν, το υψηλό RTP που προσφέρουν, αλλά και τα εντυπωσιακά γραφικά και ηχητικά εφέ που βάζουν τον παίκτη στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προτεινόμενα Νόμιμα Ελληνικά Καζίνο για φρουτάκια στο Ιντερνετ
[table “1” not found /]