Home / Top 10 / Τα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson

Τα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson

Η Playson δημιουργήθηκε το 2012 και έχει έδρα την Μάλτα. Στόχος της εταιρίας είναι τα online παιχνίδια και σκοπός της η δημιουργία ποιοτικών τυχερών παιχνιδιών. Η Playson χρησιμοποιεί HTML5 και αυτό δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να βρίσκουν τα παιχνίδια της σε διάφορες πλατφόρμες.

Η εταιρία διαθέτει πολύ ελκυστικά φρουτάκια κάποια από τα οποία μπορείτε να παίξετε ΔΩΡΕΑΝ στο froutakiaonline. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε τα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson

Πληροφορίες για τα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson

Στα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Playson παρατηρήσαμε ότι έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στα γραφικά τους, στις λειτουργίες τους και στα ηχητικά εφέ που μπορούν να εντυπωσιάσουν τον παίκτη.

Θα βρείτε δωρεάν φρουτάκια με πολλαπλές ή λιγότερες γραμμές πληρωμής, με σημαντικά τζακποτ, με μπόνους χαρακτηριστικά ή ακόμη και πιο κλασικά slots. Με άλλα λόγια, θα συναντήσετε βιντεοκουλοχέρηδες με κερδοφόρες λειτουργίες.

Η θεωρητική απόδοση αυτών των τυχερών παιχνιδιών είναι αρκετά υψηλή αφού το χαμηλότερο RTP που θα βρείτε αντιστοιχεί στο 95,04%.

Φρουτάκια εμπνευσμένα από την Ιρλανδική Τύχη και τα Κλασικά slots

 • To φρουτάκι Clover Tales έχει ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) 96,6%. Με θέμα την Ιρλανδική τύχη το τυχερό φρουτάκι θα σας ενθουσιάσει με πολλά από τα χαρακτηριστικά του.
φρουτάκι Clover Tales-φρουτακια playson

Η μουσική του τυχερού παιχνιδιού είναι αρκετά χαλαρωτική. Τα σύμβολα υψηλής αξίας που διαθέτει μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσουν respins και free spins. Τα σύμβολα wild  συμπεριφέρονται με διάφορους τρόπους.

 1. επεκτείνονται στους τροχούς ή  μετακινούνται από τον έναν τροχό στον άλλον
 2. ή ακόμη παραμένουν σταθερά στους τροχούς
 3. ή  εμφανίζονται σε τυχαίες θέσεις κατά την διάρκεια των επαναλαμβανόμενων περιστροφών.

Ενώ είναι ένα φρουτάκι μόνο 9 γραμμών, μπορεί πραγματικά να προσφέρει πολύ καινοτόμα χαρακτηριστικά μέσω του ουράνιου τόξου που χρωματίζει τις γραμμές πληρωμής.

Respin-free spins στο Clover Tales

Όταν μία γραμμή πληρωμής έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου και προσγειωθεί σε αυτή το σύμβολο wild, τότε αυτό θα επεκταθεί σε ολόκληρο τον τροχό. Εάν προσγειωθούν η νεράιδα ή το ξωτικό, τότε ο παίκτης μπορεί να κερδίσει μία από τις δύο κατηγορίες δωρεάν περιστροφών:

 1. 5 δωρεάν περιστροφές με σύμβολα wild που επεκτείνονται στους τροχούς.
 2. πέντε δωρεάν περιστροφές όπου ο πέμπτος τροχός θα έχει ένα σύμβολο wild. Από το πρώτο free spin, το wild θα επεκταθεί στον τροχό και θα μετακινείται κάθε φορά σε ένα τροχό αριστερά.

Εάν στη νικηφόρα γραμμή του ουράνιου τόξου προσγειωθούν σύμβολα όπως η πίπα, το τριφύλλι και το πέταλο, τότε ο παίκτης μπορεί να κερδίσει κάποιο από τα δύο respins:

  1. Η πρώτη λειτουργία επαναλαμβανόμενης περιστροφής μετατρέπει τα σύμβολα που ενεργοποίησαν το respin σε frozen wild. Το wild παραμένει σταθερό κατά την διάρκεια της περιστροφής.
  2. Η δεύτερη λειτουργία respin τα σύμβολα που ενεργοποίησαν το respin μετατρέπονται σε wild και εμφανίζονται τυχαία σε διάφορες θέσεις στους τροχούς.
 • Φρουτάκι Burning Wins – Playson διαθέτει ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) 96,21%: Το φρουτάκι Burning Wins είναι ίσως το πιο κλασικό φρουτάκι που έχουμε παίξει online.

Ρίχνοντας μία πρώτη ματιά στο τυχερό παιχνίδι θα αναρωτηθείτε πως και ανήκει στα πιο δημοφιλή φρουτάκια της playson. Σε αυτό, δεν θα βρείτε μπόνους χαρακτηριστικά, λειτουργία gamble και ούτε respins ή free spins όπως στους περισσότερους βιντεοκουλοχέρηδες.

Θεωρούμε ότι εκεί κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Η playson κατάφερε να “φέρει” στα καζίνο του ίντερνετ έναν κουλοχέρη που θυμίζει τα παλιά κλασικά φρουτάκια.

Βασικές Πληροφορίες

Burning Wins: διαθέτει 3 τροχούς και 5 paylines, βασικός στόχος είναι ο παίκτης να πετύχει 3 σύμβολα σε μία γραμμή πληρωμής. Το ποντάρισμα κυμαίνεται από 0,10 cents και μπορεί να φθάσει τα 100 ευρώ.

Τυχερό εφτά προσφέρει τα περισσότερα κέρδη και στο μέγιστο ποντάρισμα χαρίζει 6.000 νομίσματα.  Οι καμπάνες 4.000 νομίσματα. Το λογότυπο Bar 2.000 νομίσματα και το καρπούζι και το σταφύλι χαρίζουν 1.500 νομίσματα.

Φρουτάκια με θέμα την Μυθολογία στα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson

 • Στο Phoenix Fire Slot το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) είναι 96,05%: Σε αυτό το φρουτάκι πρωταγωνιστής είναι ένα μυθικό πουλί ο Φοίνικας. Διαθέτει κυρίως σύμβολα που απεικονίζουν φρούτα όπως μας θυμίζει λίγο τα πιο κλασικά φρουτάκια.

Η μόνη διαφορά είναι ότι διαθέτει και σύμβολο wild το οποίο ενεργοποιεί το βασικό μπόνους χαρακτηριστικό των επαναλαμβανόμενων περιστροφών. Διαθέτει 10 γραμμές πληρωμής και το ποντάρισμα είναι μεταξύ των 0,20 cents και των 100 ευρώ. Ο παίκτης θα συναντήσει 5 τροχούς και τρεις σειρές.

Phoenix Fire froytakia playson

Σύμβολο wild και Respins

Ο Φοίνικας έχει οριστεί σαν σύμβολο wild σε αυτό το τυχερό παιχνίδι. Όταν εμφανιστεί στους τροχούς επεκτείνεται και χαρίζει respins. Υπάρχουν όμορφα έντονα χρώματα στο φρουτάκι. Η Playson δημιούργησε ένα διασκεδαστικό slot συνδυάζοντας βασικά χαρακτηριστικά που συναντάμε σε μοντέρνα και κλασικά φρουτάκια.

Μετά το μυθικό Φοίνικα, το τυχερό εφτά είναι το πιο κερδοφόρο σύμβολο αφού μπορεί να προσφέρει μέχρι και 5.000 νομίσματα.

 • Φρουτάκι Rise of Egypt με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 95,82%: Η μυθολογία της Αρχαίας Αιγύπτου όταν γίνεται αφορμή για να δημιουργηθεί ένα τυχερό παιχνίδι, έχει μόνο θετικά αποτελέσματα. Είναι ένας από τους λόγους που και το φρουτάκι Rise of Egypt έχει ενταχθεί στα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson.

Rise of Egypt: διαθέτει όμορφα γραφικά και ηχητικά εφέ που ακούγονται ευχάριστα. Ο παίκτης μπορεί να ποντάρει μέχρι και 100 ευρώ και υπάρχουν 20 γραμμές πληρωμής.

Εκτός από τα όμορφα γραφικά, αυτό που κάνει το φρουτάκι να ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρει δύο πολύ κερδοφόρα σύμβολα που ενεργοποιούν 5 σημαντικά χαρακτηριστικά.

Κερδοφόρα χαρακτηριστικά στο φρουτάκι με θέμα την μυθολογία Rise of Egypt

Σύμβολο wild: εκτός του ότι αντικαθιστά τα άλλα σύμβολα, επεκτείνεται και στο τροχό όπου εμφανίστηκε. Στα free spins χαρίζει και άλλα μπόνους χαρακτηριστικά όπως είναι το ότι προσφέρει ένα επιπλέον free spin αλλά και ότι μετατρέπει τα σύμβολα χαμηλής αξίας σε σύμβολα υψηλότερης αξίας.

Το δεύτερο σημαντικότερο σύμβολο είναι το scatter το οποίο ενεργοποιεί 10 δωρεάν περιστροφές. Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να τις ενεργοποιήσει και πάλι κατά την διάρκεια των δωρεάν περιστροφών.

Δωρεάν Φρουτάκια Playson με απλά αλλά και πιο πολύπλοκα χαρακτηριστικά

 • Gold Rush slot με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 95,79%. Είναι ένα φρουτάκι που το θέμα του έχει σχέση με την αναζήτηση χρυσού. Υπάρχουν 5 τροχοί, τρεις σειρές και 9 γραμμές πληρωμής, τα σύμβολα είναι τρισδιάστατα και με ωραίο σχεδιασμό.

Διαθέτει τρία σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία ενεργοποιούνται από συγκεκριμένα σύμβολα και αυξάνουν σημαντικά τα κέρδη σας.

Δωρεάν φρουτάκι Gold Rush και σύμβολα Wild-Scatter-Bonus

Wild στο Gold Rush: εκτός του ότι αντικαθιστά τα σύμβολα επεκτείνεται και στους τροχούς. Σαν σύμβολο wild έχει οριστεί το κουτί με τα εκρηκτικά. Ο παίκτης θα πρέπει να συγκεντρώσει 10 δυναμίτες για να ενεργοποιηθεί το παιχνίδι μπόνους και να κερδίσει χρηματικά έπαθλα.

Τέλος, υπάρχει και το σύμβολο bonus με το βαγόνι. Αρκεί να το πετύχετε μία φορά στους τροχούς για να ενεργοποιηθεί ένα διασκεδαστικό μπόνους παιχνίδι που σας προσφέρει πολλαπλασιαστές κέρδους. Μπορεί να κερδίσετε πολλαπλασιαστή κέρδους από x4 μέχρι x12.

Εάν προτιμάτε την περιπέτεια και γενικότερα είστε από τους παίκτες που ανυπομονείτε να βρείτε μπόνους χαρακτηριστικά σε ένα φρουτάκι τότε, το Gold Rush είναι μία πολύ καλή επιλογή για εσάς.

 • Από την άλλη μεριά το φρουτάκι Fruits n Stars slot με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 95,72%: είναι από τα πιο απλά φρουτάκια που θυμίζει αρκετά τα κλασικά slots.

Τα σύμβολα που κυριαρχούν είναι τα φρούτα, τα αστεράκια και τα τυχερά εφτάρια. Σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα βρείτε σύμβολα wild, scatter ή κάποιο μπόνους χαρακτηριστικό.

Πίνακας πληρωμών στο Fruits n Stars slot

φρουτάκι Fruits n Stars

Εάν και είναι από τα πιο απλά φρουτάκια, το Fruits n Stars είναι στη λίστα με τα 10 δημοφιλέστερα γνωστά φρουτάκια της Playson.

Τα πιο κερδοφόρα εικονίδια που διαθέτει το τυχερό φρουτάκι είναι το τυχερό εφτά, το αστέρι, το σταφύλι και το καρπούζι. Οι πληρωμές στο μέγιστο ποντάρισμα είναι για το τυχερό εφτά από 200 μέχρι 10.000 νομίσματα.

Το αστέρι χαρίζει από 20 μέχρι 500 νομίσματα αλλά προσφέρει κέρδη σε οποιοδήποτε σημείο στους τροχούς. Το σταφύλι και το καρπούζι χαρίζουν από 100 μέχρι 1.000 νομίσματα.

Στο Fruits n stars θα συναντήσετε 5 τροχούς, 3 σειρές, 5 paylines και το μέγιστο ποντάρισμα μπορεί να φθάσει τα 10 ευρώ.

Στην 7η και 8η θέση των καλύτερων δωρεάν slots της Playson θα βρούμε ένα φρουτάκι πολλαπλών γραμμών αλλά και ένα με 15 paylines

 • Φρουτάκι Dracula’s Family με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 95,55%: Το φρουτάκι αυτό είναι εμπνευσμένο από το πολύ γνωστό μυθιστόρημα “Δράκουλας”.

Υπάρχουν 15 γραμμές πληρωμής και δύο σύμβολα που οδηγούν σε νίκες. Το σύμβολο wild κάθε φορά που εμφανίζεται μετατρέπει μέχρι και 2 τροχούς σε σύμβολα wild. Υπάρχει και το σύμβολο scatter το οποίο οδηγεί σε 4 λειτουργίες δωρεάν περιστροφών.

Free spins στο Dracula’s Family

Όταν ο παίκτης ενεργοποιήσει την πρώτη φορά τις δωρεάν περιστροφές. Θα κερδίσει 15 δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή κέρδους 5x.

Για να πάει στην δεύτερη λειτουργία των δωρεάν περιστροφών πρέπει να παίξει την πρώτη λειτουργία με τον πολλαπλασιαστή κέρδους 5x τουλάχιστον τρεις φορές. Αυτό ισχύει για κάθε λειτουργία δωρεάν περιστροφών.

Φρουτάκι Dracula’s Family της Playson software

Οι επόμενες χαρίζουν πάλι 15 δωρεάν περιστροφές αλλά συνοδεύονται από διαφορετικά μπόνους χαρακτηριστικά.

  1. 2η μαζί με τα free spins προσφέρει και ένα bonus σύμβολο που μπορεί να χαρίσει μέχρι και 12.250 νομίσματα.
  2. 3η λειτουργία μαζί με τα free spins προσφέρει το σύμβολο wild στον πέμπτο τροχό που καλύπτει μέχρι και 2 τροχούς με σύμβολα wild και
  3. Στη τελευταία λειτουργία υπάρχει πολλαπλασιαστής κέρδους που φθάνει το x7 (από x1 που αυξάνεται με κάθε νικηφόρο συνδυασμό). Επιπλέον, ένας τροχός μετακινείται προς τα δεξιά σε κάθε νίκη.
 1.  
 • Wild Warriors slot με RTP 95,47%: Εάν και πλησιάζουμε προς το τέλος της λίστας με τα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι συναντάμε το πρώτο φρουτάκι πολλαπλών γραμμών.

Στο Wild Warriors θα βρούμε 30 paylines, 5 τροχούς και τρεις σειρές. Φυσικά, εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν υπέροχα γραφικά και ηχητικά εφέ που ταιριάζουν με το θέμα του, το οποίο έχει σχέση με πολεμιστές.

Τα κερδοφόρα σύμβολα του Wild Warriors slot

Παρατηρούμε ότι τα σύμβολα πολλές φορές στοιβάζονται στους τροχούς. Υπάρχει το σύμβολο wild το οποίο αντικαθιστά τα σύμβολα και μπορεί να χαρίσει μέχρι και 3.000 νομίσματα. Ενώ η ασπίδα έχει οριστεί ως scatter και μπορεί να χαρίσει από 8 μέχρι 25 free spins.

Το πιο καινοτόμο χαρακτηριστικό που θα συναντήσετε εδώ είναι τα τεράστια σύμβολα των πολεμιστριών. Τα σύμβολα αυτό εμφανίζονται κατά την διάρκεια των δωρεάν περιστροφών. Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο στους τροχούς και μπορεί να καλύψουν 2 θέσεις και 2 τροχούς ή ακόμη και 3 θέσεις και 3 τροχούς.

Φρουτάκια της Playson με θέμα την Αρχαία Αίγυπτο

 • Legend of Cleopatra της Playson με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 95,05%: Η όμορφη Κλεοπάτρα της Αρχαίας Αιγύπτου ζωντανεύει μέσα από το φρουτάκι πολλαπλών γραμμών Legend of Cleopatra.

Διαθέτει 100 γραμμές πληρωμής και υπάρχουν σημαντικά χαρακτηριστικά που θα σας εντυπωσιάσουν. Οι τροχοί δεν έχουν τις ίδιες θέσεις, δηλαδή θα δούμε τροχούς με δύο θέσεις, τρεις, τέσσερις αλλά και με 5 θέσεις οι οποίοι αλλάζουν και κατά την διάρκεια των free spins. Αρχικά όπως στα περισσότερα φρουτάκια, υπάρχει το σύμβολο wild το οποίο αντικαθιστά τα σύμβολο.

Μπόνους χαρακτηριστικά στο Legend of Cleopatra

Στο φρουτάκι υπάρχει η καινοτόμα λειτουργία Double Wild Reel. Σε αυτή την λειτουργία όταν ο τέταρτος τροχός γεμίσει με σύμβολα wild, άλλος ένας τροχός θα γεμίσει με wild σύμβολα. Εκτός από αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό ο παίκτης θα συναντήσει και το σύμβολο scatter που χαρίζει μέχρι 15 δωρεάν περιστροφές.To μέγιστο όριο στα δωρεάν παιχνίδια είναι τα 50.

 • Το Book of Gold Double chance είναι ένα φρουτάκι με 95,04% RTP και 10 γραμμές πληρωμής. Είναι άλλο ένα φρουτάκι εμπνευσμένο από την Αρχαία Αίγυπτο. Το πιο σημαντικό σύμβολο του παιχνιδιού είναι το βιβλίο διότι λειτουργεί και σαν scatter και σαν wild στα free spins.

Σαν scatter στο βασικό παιχνίδι προσφέρει 10 δωρεάν περιστροφές και εάν το πετύχετε πέντε φορές μπορεί να κερδίσετε και 15.000 νομίσματα (μέγιστο ποντάρισμα).

Το σημαντικό είναι ότι στα δωρεάν παιχνίδια το scatter λειτουργεί και σαν wild αντικαθιστώντας τα άλλα σύμβολα αλλά μπορεί να προσφέρει και άλλες δωρεάν περιστροφές.

Τέλος, πριν ξεκινήσουν τα free spins επιλέγονται δύο σύμβολα τα οποία κατά την διάρκεια των δωρεάν περιστροφών επεκτείνονται στους τροχούς.

-γραφιμα για Τα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson
Συμπέρασμα για τα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson

Στα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Playson θα βρείτε πολύ καλό σχεδιασμό στα σύμβολα αλλά και ηχητικά εφέ που ακούγονται ευχάριστα κατά την διάρκεια του τυχερού παιχνιδιού. Αυτό μας θυμίζει, για ακόμη μία φορά, πόσο πολύ σημασία έχουν τα γραφικά σε ένα τυχερό παιχνίδι.

Κάποια από τα slots της playson μοιάζουν με κλασικά φρουτάκια που διαθέτουν μοντέρνα χαρακτηριστικά. Από την λίστα δεν λείπουν και τα πιο θεματικά, κυρίως αυτά που έχουν σχέση με την μυθολογία και την αρχαία Αίγυπτο.

Θα περίμενε κανείς να βρει περισσότερα φρουτάκια πολλαπλών γραμμών, όμως στα καλύτερα φρουτάκια της Playson υπάρχουν μόνο δύο. Τα περισσότερα έχουν λιγότερες από 20 γραμμές πληρωμής. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι  ακόμη και ένα φρουτάκι που έχει λιγότερες paylines μπορεί να τραβήξει την προσοχή των παικτών με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

Που μπορείτε να παίξετε φρουτάκια της Playson
[table “7” not found /]