Home / Top 10 / 10 δημοφιλη φρουτακια της yggdrasil

10 δημοφιλη φρουτακια της yggdrasil

Η Yggdrasil είναι μία από τις πιο καινούριες κατασκευάστριες εταιρίες λογισμικού, αφού δημιουργήθηκε το 2013. Η έδρα της εταιρίας είναι στη Μάλτα. Λόγω του ότι είναι μία σχετικά καινούρια εταιρία μπορεί να μην έχει μεγάλη ποικιλία από τυχερά παιχνίδια, κερδίζει όμως έδαφος στο γεγονός ότι τα παιχνίδια της είναι πάρα πολύ δημιουργικά. Τα παιχνίδια της διαθέτουν καινοτόμα χαρακτηριστικά με υψηλής ποιότητας γραφικά διασκεδάζοντας τον παίκτη. Στο συγκεκριμένο άρθρο, συγκεντρώσαμε 10 δημοφιλή φρουτάκια της Yggdrasil και σας τα παρουσιάζουμε.

Δημοφιλή φρουτάκια της Yggdrasil

Όπως θα παρατηρήσετε στα φρουτάκια που θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν μπόνους λειτουργίες αρκετά κερδοφόρες. Πολύ σημαντικό ρόλο όμως παίζει και υψηλή θεωρητική τους απόδοση που δεν πέφτει κάτω από 96%. Η Yggdrasil είναι μία κατασκευάστρια εταιρία λογισμικού που έχει αρχίσει να ξεχωρίζει τόσο για την θεματολογία των slots που διαθέτει όσο και για την πρωτοτυπία τους.

Φρουτάκια επηρεασμένα από παραμύθια ή που έχουν σχέση με ζώα

 • Το Φρουτάκι Beauty and the Beast έχει ποσοστό επιστροφής στον παίκτη 96,6%. Εμπνευσμένο από το γνωστό παραμύθι το οποίο έχει γίνει και ταινία, η Yggdrasil δημιούργησε το συγκεκριμένο slot το οποίο ξεχώρισε σχεδόν αμέσως. Το φρουτάκι διαθέτει 5 τροχούς, 3 θέσεις και 20 γραμμές πληρωμής. Ο καθρέφτης είναι το σύμβολο wild που αντικαθιστά τα άλλα σύμβολα και το τριαντάφυλλο σας προσφέρει δωρεάν περιστροφές.
  10 δημοφιλή φρουτάκια της Yggdrasil- beaty and the beast slot

  Εκτός από τα βασικά αυτά σύμβολα υπάρχει και ο μπάτλερ, ο σεφ και η υπηρέτρια. Τα σύμβολα αυτά ενεργοποιούν μπόνους λειτουργίες τόσο στο βασικό παιχνίδι όσο και στις δωρεάν περιστροφές. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το golden bet, το οποίο αυξάνει λίγο παραπάνω το ποντάρισμά σας αλλά σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη στις δωρεάν περιστροφές.
 • Φρουτάκι Golden fish tank της Yggdrasil: διαθέτει ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) 96,4%: είναι Δεύτερο στη λίστα μας με τα 10 δημοφιλή φρουτάκια της Yggdrasil. Το φρουτάκι αυτό έχει ως φόντο τον βυθό της θάλασσας και σύμβολα με καρτουνίσιτκο στυλ. Η καινοτομία στο συγκεκριμένο slot βρίσκεται στο σύμβολο scatter. Με άλλα λόγια, το scatter που διαθέτει δεν χαρίζει μόνο δωρεάν περιστροφές αλλά ενεργοποιεί και μία μπόνους λειτουργία που προσφέρει επιπλέον μπόνους χαρακτηριστικά. Ο παίκτης με τρία ή περισσότερα scatter μπορεί να κερδίσει επιπλέον δωρεάν περιστροφές, πολλαπλασιαστές κέρδους καθώς και επιπλέον σύμβολα wild που προσγειώνονται στους τροχούς.

Golden fish Tank -wild

Εκτός από το scatter, υπάρχει και σύμβολο wild το οποίο αντικαθιστά τα υπόλοιπα εικονίδια. Το φρουτάκι έχει 20 γραμμές πληρωμής και η διάταξή του είναι 5×3. Είναι ένα slot κατάλληλο για παίκτες που ποντάρουν πιο συγκρατημένα αλλά και για αυτούς που προτιμούν τα υψηλά πονταρίσματα στα φρουτάκια.

Φρουτάκια με τρομαχτικό περιεχόμενο στα 10 δημοφιλή φρουτάκια της Yggdrasil

 • Στο wicked circus slot το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) είναι 96,3%. Θεωρείται ένα φρουτάκι που έχει σχέση με ένα τσίρκο και τον τρομαχτικό τζόκερ. Τα σύμβολα θυμίζουν αυτά που συναντάμε και στα πιο κλασικά φρουτάκια, όμως οι καινοτόμες λειτουργίες του, κάνουν το συγκεκριμένο slot να ξεχωρίζει.
Wicked Circus Slot Game-jokerizemode-min

Σύμβολο τζόκερ και κέρδη

Τρία σύμβολα με το τζοκερ σας προσφέρουν μία εκπληκτική νίκη «mystery win» που μπορεί να σας χαρίσει μέχρι και 6.000 νομίσματα. Κάθε νικηφόρος συνδυασμός στο φρουτάκι ενεργοποιεί το jokerizer mode. Σύμφωνα με αυτή τη λειτουργία, αρκούν μόνο δύο σύμβολα joker για να ενεργοποιηθεί το «mystery win». Τέλος, είναι ένα slot που σας δίνει την δυνατότητα να παγώσετε τους τροχούς που εμφανίστηκε ο τζόκερ κατά την διάρκεια του jokerizer mode. Έτσι, μπορείτε να να περιστρέψετε του υπόλοιπους τροχούς αυξάνοντας τις πιθανότητες για σημαντικά κέρδη.

 • Φρουτάκι Wolf Hunters της Yggdrasil με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96,3%. Το τέταρτο δημοφιλές φρουτάκι της Yggdrasil έχει σχέση με ένα κυνήγι μεταξύ λυκανθρώπων και κυνηγών. Εντυπωσιακά γραφικά, re-spins, free spins και σύμβολα wild που επεκτείνονται στους τροχούς είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει.

Σύμβολα στο φρουτάκι Wolf Hunters

Ένα από τα πιο σημαντικά χρακτηριστικά του τυχερού παιχνιδιού είναι ότι ο παίκτης μπορεί να κερδίσει re-spins με το σύμβολο wild. Οι δωρεάν περιστροφές μπορούν να ενεργοποιηθούν με πολλούς τρόπους.

α) Είτε εάν συγκεντρώσετε στη μία από τις δύο μπάρες 100 πόντους είτε β) εάν πετύχετε το σύμβολο bonus στους τροχούς 1 και 5. Στο συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι, πραγματικά συμμετέχετε σε μία εντυπωσιακή μάχη και ταυτόχρονα σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για περισσότερα κέρδη.

Φρουτάκια πολλαπλών γραμμών της Yggdrasil.

 • Valley of the Gods slot με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96,2%. Ένα slot με θέμα την αρχαία Αίγυπτο. Διαθέτει 3,125 τρόπους για κέρδη και 5 τροχούς με 4 θέσεις ο καθένας. Οι μπλε σκαραβαίοι σας χαρίζουν πολλαπλασιαστές κέρδους που αυξάνονται. Οι 5 μπλε αιγυπτιακοί σκαραβαίοι σας χαρίζουν +1 πολλαπλασιαστή κέρδους. Επιπλέον, κερδίζετε μία ζωή που στην ουσία προσφέρει re-spin, με τους 5 κόκκινους Αιγυπτιακούς σκαραβαίους. Για να ενεργοποιηθούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα πρέπει να σπάσετε τις μπλοκαρισμένες θέσεις των τροχών. Κάθε νικηφόρος συνδυασμός σας χαρίζει επαναλαμβανόμενη περιστροφή.

Γενικές πληροφορίες στο Valley of the Gods slot

Στο Valley of the Gods slot μπορείτε να ποντάρετε από 0,10 cents μέχρι και 100 ευρώ. Όπως θα παρατηρήσετε είναι ένα φρουτάκι που δεν διαθέτει σύμβολα wild, scatter ή bonus. Το σημαντικότερο σε αυτό το slot είναι να δημιουργηθούν κερδοφόροι συνδυασμοί οι οποίοι θα σπάσουν τις μπλοκαρισμένες θέσεις. Μετά από αυτό οι σκαραβαίοι είναι τα πιο σημαντικά σύμβολα γιατί σας προσφέρουν πολλαπλασιαστές κέρδους και επαναλαμβανόμενες περιστροφές.

 • Το φρουτάκι Easter Island slot με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96,1%. Στα 10 δημοφιλή φρουτάκια της Yggdrasil βρίσκεται και το Easter Island. Θεματικά είναι εμπνευσμένο από ένα πραγματικό νησί στην Πολυνησία, το Νησί του Πάσχα. Είναι slot πολλαπλών γραμμών με 113 paylines και φρουτάκι με προοδευτικό τζακποτ!
φρουτάκι Easter Island slot
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες στο Easter Island slot

Αποτελείται από 5 τροχούς και 3 σειρές. Διαθέτει σύμβολο wild που εμφανίζεται στους τροχούς 2 και 4 και αντικαθιστά τα άλλα σύμβολα. Όταν το wild συμμετέχει σε νικηφόρο συνδυασμό γίνεται sticky wild και μπορεί να επεκταθεί σε ολόκληρο τον τροχό. Κάθε κερδοφόρα περιστροφή στο φρουτάκι ενεργοποιεί μία περιστροφή. Το σύμβολο χαμηλής αξίας που συμμετείχε σε νικηφόρο συνδυασμό αντικαθιστά τα υπόλοιπα σύμβολα χαμηλής αξίας στα re-spins. Αντίστοιχα, το σύμβολο υψηλής αξίας θα αντικαταστήσει τα υπόλοιπα σύμβολα υψηλής αξίας. Εάν ο παίκτης πετύχει νικηφόρο συνδυασμό με 4 ίδια σύμβολα, τότε θα κερδίσει επαναλαμβανόμενη περιστροφή με πέντε θέσεις στους πέντε τροχούς. Ενώ εάν πετύχει νίκη με 5 ίδια σύμβολα, τότε οι τροχοί θα αποκτήσουν 7 θέσεις ο καθένας στο re-spins που θα κερδίσει ο παίκτης.

Φρουτάκια με μοναδικά μπόνους παιχνίδια
 • Φρουτάκι jungle books: Εμπνευσμένο από το «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» του συγγραφέα Ράντγιαρντ Κίπλινγκ και με θεωρητική απόδοση 96,1%. Στο τυχερό παιχνίδι θα βρείτε από 58 μέχρι και 68 paylines. Ο παίκτης μπορεί να ποντάρει από 0,10 cents μέχρι και 100 ευρώ. Διαθέτει σύμβολα wild που ενεργοποιούν σημαντικές λειτουργίες. Επιπλέον στο φρουτάκι θα συναντήσετε και σύμβολο bonus που ενεργοποιεί παιχνίδι μπόνους με χρηματικά έπαθλα.
Κερδοφόρες λειτουργίες

Κάθε χαρακτήρας που εμφανίζεται στο τυχερό παιχνίδι μπορεί να ενεργοποιήσει 2 λειτουργίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι οι πολλαπλασιαστές κέρδους, σύμβολα wild, re-spins, χρηματικά έπαθλα, σύμβολα που στοιβάζονται στους τροχούς, η δυνατότητα να κερδίσετε με 2 τρόπους αλλά και σύμβολο wild που όταν συμμετέχει σε νικηφόρο συνδυασμό τριπλασιάζει τα κέρδη. Είναι ίσως ένα από τα φρουτάκια με τα περισσότερα μπόνους χαρακτηριστικά που έχουμε συναντήσει. Καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών, όχι μόνο με τις κερδοφόρες λειτουργίες του αλλά και με τα σύμβολα που προσγειώνονται στους τροχούς.

 • Viking go Berzerk slot με RTP 96,1%. Πλησιάζουμε προς το τέλος της λίστας με τα 10 δημοφιλή φρουτάκια της Yggdrasil και συναντάμε ένα slot το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον πολιτισμό των Βίκινγκς. Διαθέτει 5 τροχούς, 4 σειρές και 25 γραμμές πληρωμής. Η διάταξη των τροχών είναι 5×4. Δωρεάν περιστροφές, σύμβολο wild και ένα παιχνιδι μπόνους με χρηματικά έπαθλα είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι.
Σημαντικές πληροφορίες για το Viking go Berzerk slot

Σύμβολο bonus στο φρουτάκι είναι το σεντούκι με το θησαυρό. Εάν εμφανιστεί στον τελευταίο τροχό θα σας προσφέρει χρηματικά έπαθλα ή θα γεμίσει ο μετρητής με τον «θυμό» των βίκινγς και έτσι θα μπορέσετε να κερδίσετε την σειρήνα στις δωρεάν περιστροφές, ή ακόμα και να κερδίσετε δωρεάν περιστροφές. Επιπλέον, το σύμβολο scatter μπορεί να σας χαρίσει μέχρι και 21 δωρεάν περιστροφές. Στα free spins, οι Βίκινγκς μπορεί να γίνουν sticky wild, αρκεί να κερδίσετε την σειρήνα. Τέλος, πριν ενεργοποιηθεί η λειτουργία των δωρεάν περιστροφών μπορείτε να κερδίσετε και ένα τυχαίο μπόνους χαρακτηριστικό (μερικά από αυτά είναι extra free spins, 1 sticky wild σύμβολο σε τυχαία θέση, 1 τυχαίος sticky wild τροχός κ.α.)

Φρουτάκια της Yggdrasil εμπνευσμένα από τα ζώα ή από θυμικά πλάσματα
 • Double Dragons slot της Yggdrasil με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96%: Με θέμα τους μυθικούς δράκους το συγκεκριμένο φρουτάκι θα σας εντυπωσιάσει με τις λειτουργίες και τα σύμβολά του. Αρχικά, όταν στο συγκεκριμένο slot πετύχετε νικηφόρο συνδυασμό, τότε τα σύμβολα που συμμετείχαν θα εξαφανιστούν και την θέση τους θα πάρουν νέα σύμβολα. Επιπλέον, εάν πετύχετε 4 συνεχόμενες νίκες τότε θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία Double Dragons Feature όπου δύο τροχοί θα γεμίσουν με σύμβολα wild.
  Double Dragons slot της Yggdrasil

  Στο φρουτάκι ο κόκκινος δράκος μετατρέπει σύμβολα σε σύμβολα wild και ο μπλε δράκος σας χαρίζει πολλαπλασιαστή κέρδους x2. Τέλος, εάν συγκεντρώσετε 9 κόκκινους ή 9 μπλε δράκους θα κερδίσετε 5 δωρεάν περιστροφές. Η λειτουργία Double Dragons Feature μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια των free spins με δύο μόνο συνεχόμενες νίκες.
 • Τελευταίο στη λίστα μας με τα 10 δημοφιλή φρουτάκια της Yggdrasil είναι το Legend of the golden Monkey με θεωρητική απόδοση 96%. Είναι ένα τυχερό παιχνίδι εμπνευσμένο από τα ζώα και συγκεκριμένα τα μαϊμουδάκια. Θα συναντήσετε 2 σύμβολα wild στο τυχερό παιχνίδι το ένα παραμένει στους τροχούς μέχρι να πετύχετε νίκη και το άλλο σας προσφέρει και πολλαπλασιαστή κέρδους x3. Εκτός από την λειτουργία των δωρεάν περιστροφων που ενεργοποιείται με 3 ή περισσότερα scatter, υπάρχει και η τυχαία λειτουργία Golden Monkey feature, όπου η μαϊμού αλλάζει σύμβολα για να πετύχετε κερδοφόρο συνδυασμό. Πριν ενεργοποιηθούν τα free spins ο παίκτης επιλέγει μία από τις 3 λειτουργίες μπόνους των δωρεάν περιστροφών που θέλει.
Free spins στο Legend of the golden Monkey
 1. Έξι Free spins με ένα σταθερό σύμβολο wild στους τροχούς 2 και 4 μέχρι να γεμίσουν και οι 3 θέσεις τους.
 2. Οχτώ free spins kai σταθερά σύμβολα wild στους τροχούς 2 και 4. Η μαιμου μπορεί να καλύψει των μεσαίο τροχό κατά την διάρκεια των δωρεάν παιχνιδιών
 3. Δέκα free spins και ένα σταθερό σύμβολο wild στο μεσαίο τροχό, αλλά μπορεί να προστεθούν και άλλα wild στους τροχούς 2 και 4.
leitoyrgies kai shmantika symbola sto froytaki Legend of the Golden Monkey
Παιχνίδι μπόνους στο Legend of the golden Monkey

Το σύμβολο που απεικονίζει το σεντούκι με το θησαυρό μπορεί να σας προσφέρει χρηματικά έπαθλα ή και δωρεάν περιστροφές. Αρκεί να το πετύχετε στον 5 τροχό.

γράφιμα για τα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Yggdrasil
Συμπέρασμα για τα 10 δημοφιλέστερα δωρεάν φρουτάκια της Yggdrasil

Στα 10 δημοφιλή δωρεάν φρουτάκια της Yggdrasil είδαμε φρουτάκια που είχαν σαν κοινό χαρακτηριστικό τα προσεγμένα και εντυπωσιακά γραφικά. Κάθε φρουτάκι είναι αυτό που θα ήθελαν να παίξουν οι περισσότεροι παίκτες, αφού υπήρχαν αρκετά μπόνους χαρακτηριστικά τα οποίο αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες για κέρδη. Η θεωρητική απόδοση και στα 10 φρουτάκια είναι υψηλή και κυμαίνετε από το 96%- 96,6%.