Home / Top 10 / Τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick

Τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick

Η εταιρία λογισμικού Thunderkick, είναι μία νέα εταιρία που ιδρύθηκε το 2012, από πρώην μέλη της NetEnt και έχει έδρα την Σουηδία. Η εταιρία αυτή έχει δημιουργήσει λίγα αλλά καινοτόμα και ποιοτικά φρουτάκια στο internet. Αυτή την στιγμή στο πορτοφόλιό της διαθέτει 26 φρουτάκια όπου είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές και κάποια από αυτά έχουν ήδη ξεχωρίσει από τους παίκτες των καζίνο στο ίντερνετ και έτσι και εμείς τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε στη λίστα μας , με τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick.

Πληροφορίες για τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick

Τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick είναι διαθέσιμα σε flash έκδοση και διαθέτουν τρισδιάστατα γραφικά. Επίσης, τα slots (που αναλύονται παρακάτω) φορτώνουν γρήγορα και μπορείτε εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο να δοκιμάσετε την τύχη σας σε αυτά.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε όσο πιο συνοπτικά γίνεται όλες τις σημαντικές πληροφορίες και θα αναλύσουμε τα πιο κερδοφόρα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Φρουτάκι 1429 Uncharted Seas με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 98.6%: Αυτό το slot έχει θέμα την θάλασσα και οι θέσεις των τροχών βρίσκονται πάνω από έναν χάρτη. Αποτελείται από 25 γραμμές πληρωμής, 5 τροχούς και τρεις σειρές. Το ποντάρισμα ξεκινά από 10 cents και μπορεί να φθάσει τα 100 ευρώ. Τα σύμβολα ξεχωρίζουν σίγουρα για τον σχεδιασμό τους και η γοργόνα είναι το εικονίδιο που προσφέρει τα πιο πολλά κέρδη στο slot, ενώ μπορεί να σας χαρίσει μέχρι και 5.000 νομίσματα. Το 1429 Uncharted Seas δεν διαθέτει γύρο μπόνους αλλά μην απογοητεύεστε διότι το σύμβολο wild δημιουργεί νικηφόρους συνδυασμούς, αντικαθιστώντας όλα τα υπόλοιπα εικονίδια, εκτός από την πυξίδα, που είναι το σύμβολο scatter και μπορεί να χαρίσει μέχρι 50 δωρεάν περιστροφές, εκτοξεύοντας στην κυριολεξία τα κέρδη.
  2. Φρουτάκι Magicious με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 97.6%: Δεύτερο στη λίστα μας με τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick είναι ένας βιντεοκουλοχέρης με θέμα την μαγεία και τα μαγικά κόλπα. Διαθέτει 5 τροχούς, 3 σειρές και μόλις 10 γραμμές πληρωμής. Οι πληρωμές των συμβόλων πραγματοποιούνται με δύο τρόπους δηλαδή από αριστερά προς δεξιά και από δεξιά προς αριστερά. Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι 10 cents και το μέγιστο 100 ευρώ. Το ροζ στρογγυλό σύμβολο είναι το σύμβολο wild, εμφανίζεται στους τροχούς 2,3,4 και όταν εμφανιστεί επεκτείνεται καλύπτοντας και τρεις θέσεις του τροχού. Εάν δημιουργηθεί νικηφόρος συνδυασμός, τότε ο τροχός με το wild θα μείνει σταθερός και θα πραγματοποιηθεί ένα re-spin στους υπόλοιπους τροχούς. Ο παίκτης μπορεί να κερδίσει μέχρι 3 respins. Στο φρουτάκι Magicious το χρυσό αστέρι μπορεί να χαρίσει μέχρι 4.000 νομίσματα
  3. Φρουτάκι Spectra με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96.4%: Το Spectra χρησιμοποιώντας φώτα neon δίνει μία άλλη οπτική στα γνωστά κλασικά φρουτάκια. Το παιχνίδι αποτελείται από 5 τροχούς και 4 σειρές. Είναι ένα φρουτάκι πολλαπλών γραμμών με 30 paylines. Το ποντάρισμα στο παιχνίδι κυμαίνεται από 10 cents μέχρι 100 ευρώ. Το σύμβολο που χαρίζει τα περισσότερα κέρδη είναι το wild το οποίο προσφέρει μέχρι 2.000 νομίσματα. Τα σύμβολα σε αυτό το φρουτακι στοιβάζονται στους τροχούς. Το wild είναι το γράμμα W και μπορεί να καλύψει μέχρι και τις 4 θέσεις στους τροχούς. Όταν εμφανιστεί σε έναν τροχό το σύμβολο wild θα πραγματοποιηθεί μία επαναλαμβανόμενη περιστροφή. Κατά την διάρκεια της περιστροφής το σύμβολο wild αντιγράφεται σε μία θέση προς τα πάνω ή προς τα κάτω αυξάνοντας τις πιθανότης για κέρδη.
  4.  Φρουτάκι The Rift με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96.3%: Είναι ένα slot που το χαρακτηρίζει η δράση και πραγματικά ξεφεύγει από την ανθρώπινη λογική. Η θεματολογία του μας θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τα σύμβολα του μπορεί να αποδειχθούν αρκετά κερδοφόρα. Αποτελείται από 5 τροχούς, 3 σειρές και 17 γραμμές πληρωμής. Όπως και στα υπόλοιπα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick, έτσι και σε αυτό παρατηρούμε ότι το ελάχιστο ποντάρισμα είναι 10 cents και το μέγιστο 100 ευρώ. Τα πιο κερδοφόρα σύμβολα είναι το wild και το bonus. Το wild αντικαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από το σύμβολο bonus που είναι το λογότυπο rift. Εάν ο παίκτης πετύχει δύο σύμβολα με το λογότυπο rift, θα κερδίσει μία δωρεάν περιστροφή. Εάν ο παίκτης πετύχει 3 σύμβολα μπόνους, τότε θα κερδίσει 10 δωρεάν περιστροφές. Εάν ο παίκτης πετύχει 4 σύμβολα μπόνους, τότε θα κερδίσει 15 δωρεάν περιστροφές. Εάν ο παίκτης πετύχει 5 σύμβολα μπόνους, τότε θα κερδίσει 20 δωρεάν περιστροφές. Στις δωρεάν περιστροφές, τα σύμβολα wild που δεν συμμετέχουν σε νικηφόρο συνδυασμό κλειδώνουν στους τροχούς, ενώ τοποθετούνται επιπλέον από 1 μέχρι 3 σύμβολα wild στους τροχούς. Φρουτάκι Flux
  5. Φρουτάκι Flux της Thunderkick με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96.2%: Το συγκεκριμένο online φρουτακι έχει θέμα το διάστημα και διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να δούμε σε ένα τυχερό παιχνίδι. Αρχικά να αναφέρουμε ότι αποτελείται από 5 τροχούς,  4 σειρές και 15 γραμμές πληρωμής. Το ποντάρισμα είναι από 10 cents μέχρι 100 ευρώ. Διαθέτει σύμβολο wild, σύμβολο μπόνους, δωρεάν περιστροφές, δυνατότητα να παίξετε με δύο τρόπους και την δυνατότητα να αυξήσετε τον αριθμό των σειρών. Το χρυσό W σαν σύμβολο wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το BONUS. Τρία ή περισσότερα σύμβολα μπόνους ενεργοποιούν τον γύρο μπόνους που σε πρώτη φάση ο παίκτης θα δει μία νέα οθόνη και θα πρέπει να επιλέξει μία από τις τρεις επιλογές που του δίνονται. Η πρώτη επιλογή προσφέρει δωρεάν περιστροφές και την δυνατότητα να κερδίσει με 2 τρόπους, η δεύτερη επιλογή προσφέρει λιγότερες δωρεάν περιστροφές και τρεις επιπλέον σειρές στους τροχούς. Η τρίτη επιλογή προσφέρει ακόμη πιο λίγες δωρεάν περιστροφές, την δυνατότητα να κερδίσετε με δύο τρόπους και επιπλέον 3 σειρές στους τροχούς. Ο αριθμός των δωρεάν περιστρόφων εξαρτάται από τα σύμβολα μπόνους που έχετε πετύχει στο βασικό παιχνίδι και από την τελική επιλογή σας. 
  6. Το Φρουτάκι Sunset Delight είναι ένα από τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96.2%: Είναι ένα καλοκαιρινό φρουτάκι  και η θεματολογία του έχει σχέση με τα παγωτά. Τα γραφικα του παιχνιδιού είναι άψογα και τα ηχητικά εφέ αρκετά διασκεδαστικά. Αποτελείται από 3 τροχού, 3 σειρές και 5 γραμμές πληρωμής. Το ποντάρισμα και σε αυτό το video slot είναι από 10 cents μέχρι 100 ευρώ. Τα σύμβολα του παιχνιδιού στην ουσία είναι μπάλες παγωτών που μπαίνουν στα τρία χωνάκια που είναι οι βάσεις των τριών τροχών. Η άσπρη μπάλα παγωτού με το γράμμα W είναι το σύμβολο wild και αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα σύμβολα εκτός του scatter. Το μπισκότο με το λογότυπο scatter είναι το σύμβολο scatter και μπορεί να προσγειωθεί σε οποιαδήποτε μπάλα παγωτού στους τροχούς. Εάν ο παίκτης πετύχει 3 σύμβολα scatter θα ενεργοποιήσει 5 δωρεάν περιστροφές. Κατά την διάρκεια των δωρεάν περιστροφών υπάρχουν και δύο σύμβολα μπόνους που είναι το μπισκότο με το λογότυπο +1 Step και το μπισκότο με το λογότυπο +1 Spin. Εάν ο παίκτης πετύχει στα free spins το σύμβολο μπονους + 1 step, τότε θα αυξηθεί ο πολλαπλασιαστής κέρδους κατά 1. Εάν ο παίκτης πετύχει στα free spins το σύμβολο μπόνους +1 spin, τότε θα κερδίσει ένα επιπλέον free spin.
  7. Φρουτάκι Zoom της Thunderkick με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96.2%: Αυτό το φρουτάκι είναι εμπνευσμένο από τα κλασικά φρουτάκια που έχουν ως σύμβολα φρούτα, τυχερά εφτάρια και καμπάνες, στην πραγματικότητα όμως, διαφέρει πάρα πολύ από αυτά τα slots. Δεν διαθέτει μόνο γραφικά με άψογο σχεδιασμό αλλά και μία καινοτόμα λειτουργία που δημιουργείται από το σύμβολο scatter. Αρχικά, να αναφέρουμε ότι είναι ένα slot με 64 γραμμές πληρωμής, 6 τροχούς και 4 σειρές. Το ποντάρισμα όπως και στα παραπάνω slots είναι από 10 cents μέχρι 100 ευρώ. Το λογότυπο wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το Z με το μοβ φόντο. Το σύμβολο Z με το μοβ φόντο είναι το scatter και κάθε φορά που εμφανίζεται καλύπτει 2 θέσεις 2 τροχών και γίνεται ένα μεγάλο σύμβολο προσφέροντας επιπλέον ένα re-spin. Κατά την διάρκεια της επαναλαμβανόμενης περιστροφής το σύμβολο που θα πάρει την θέση του Z, θα καλύψει και αυτό τις 2 θέσεις των 2 τροχών (2×2). Τέλος, τα περισσότερα νομίσματα στο φρουτάκι τα προσφέρει το αστέρι και είναι 1.250 νομίσματα.
  8.  Φρουτάκι Frog Grog της Thunderkick με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96.1%: Άλλο ένα φρουτάκι με θέμα την μαγεία και τα ξόρκια δημιούργησε η εταιρία λογισμικού Thunderkick και εντυπωσίασε τους παίκτες όχι μόνο με τα γραφικά του τυχερού παιχνιδιού αλλά και με κερδοφόρα χαρακτηριστικά του. Τα σύμβολα του παιχνιδιού είναι κυρίως μαγικά φίλτρα τα οποία προσγειώνονται στα ράφια που είναι οι θέσεις των τροχών. Το σλοτ αποτελείται από 5 τροχούς, τρεις σειρές και 23 γραμμές πληρωμής. Το μέγιστο ποντάρισμα αγγίζει τα 100 ευρώ ενώ το λιγότερο ποντάρισμα είναι 10 cents. Το βατραχάκι είναι το σύμβολο wild. Κάθε φορά που εμφανίζεται το βατραχάκι, τα σύμβολα που βρίσκονται στον ίδιο τροχό κάθετα και στην ίδια σειρά εξαφανίζονται και νέα σύμβολα παίρνουν την θέση τους, ενώ ταυτόχρονα με τους νικηφόρους συνδυασμούς που πραγματοποιούνται αυξάνονται και οι πολλαπλασιαστές κέρδους. Υπάρχει και μία τυχαία μπόνους λειτουργία στο φρουτάκι η οποία ονομάζεται Mystery και όταν ενεργοποιείται όλα τα σύμβολα με τα φίλτρα εξαφανίζονται και παίρνουν την θέση τους νέα σύμβολα, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για νίκες, αφού σε κάθε νικηφόρο συνδυασμό ο πολλαπλασιαστής κέρδους αυξάνεται.
  9. Φρουτάκι Turning Totems της Thunderkick με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96.1%: Το Turning Totems όπως καταλαβαίνουμε και από τον τίτλο είναι εμπνευσμένο από την φυλή των Μάγια και στις θέσεις των τροχών περιστρέφονται διάφορα είδη Τοτέμ. Στα βασικά χαρακτηριστικά συναντάμε, 5 τροχούς, 3 σειρές και 15 γραμμές πληρωμής με ποντάρισμα που κυμαίνεται από 10 cents μέχρι 100 ευρώ. Τα σύμβολα είναι καλοσχεδιασμένα και τα ηχητικά εφέ ταιριάζουν απόλυτα στην θεματολόγια του τυχερού παιχνιδιού. Τα πιο σημαντικά σύμβολα είναι το φίδι και το sleeping wild. Όταν εμφανιστεί το φίδι σε έναν τροχό, τότε ο τροχός αυτός ενεργοποιείται και ότι σύμβολο wild υπάρχει στις θέσεις του τροχού αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το φίδι, ενώ δημιουργείται και μία επαναλαμβανόμενη περιστροφή. Εάν ο παίκτης ενεργοποιήσει τρεις ή περισσότερους τροχούς, τότε θα κερδίσει 5 δωρεάν περιστροφές. Κατά την διάρκεια των περιστροφών οι τροχοί που έχει εμφανιστεί το φίδι, θα παραμείνουν ενεργοποιημένοι, δίνοντας την ευκαιρία στον παίκτη να αυξήσει περισσότερο τα κέρδη του αφού το σύμβολο wild δεν θα είναι ένα απλό σύμβολο αλλά συμβολο wild που θα δημιουργεί περισσότερους νικηφόρους συνδυασμούς. Τέλος, άλλο ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό στο φρουτάκι είναι ότι υπάρχει 2 τρόποι για να κερδίσει ο παίκτης (αριστερά προς δεξιά και δεξιά προς αριστερά).
  10. Φρουτάκι Birds on a Wire της Thunderkick με το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη (RTP) να είναι 96%: Είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά φρουτάκια της λίστας μας με τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick. Η θεματολογία του παιχνιδιού έχει σχέση με ζώα και συγκεκριμένα με πουλιά τα οποία είναι πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια. Το slot αποτελείται από 5 τροχούς, 3 σειρές και 17 γραμμές πληρωμής. Το σύμβολο wild αντικαθιστά τα υπόλοιπα σύμβολα και μπορεί να χαρίσει μέχρι και 20.000 νομίσματα. Στο βασικό παιχνίδι κάθε φορά που ο παίκτης πετυχαίνει νικηφόρο συνδυασμό μπορεί να κερδίσει πολλαπλασιαστή κέρδους μέχρι 5x. Στις δωρεάν περιστροφές οι πολλαπλασιαστές κέρδους μπορεί να φθάσουν μέχρι 20x. Το σύμβολο scatter μπορεί να προσφέρει μέχρι 34 δωρεάν περιστροφές, ενώ μία  καινοτόμα λειτουργία στο φρουτάκι είναι η Inwinity spin, η οποία ενεργοποιείται μετά τα free spins, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι δωρεάν περιστροφές μέχρι να επιτευχθεί κάποια νίκη.
rtp γιατ α 10 δημοφιλεστερα φρουτακια της thunderkick

Συνοψίζοντας, παρατηρούμε ότι τα περισσότερα από τα 10 δημοφιλέστερα φρουτάκια της Thunderkick έχουν άψογα γραφικά και διασκεδαστικές λειτουργίες οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές νίκες. Επιπλέον, παρατηρούμε ότι όλα τα φρουτάκια που υπάρχουν στη λίστα μας έχουν υψηλό ποσοστό επιστροφής στον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, το RTP κυμαίνεται από το 98.6% με το φρουτάκι 1429 Uncharted Seas μέχρι και 96% με το φρουτάκι Birds on a Wire.